O nama

Osnovan još davne 1996. godine, BG Produkt je za skoro dve decenije poslovanja prešao zavidan put od proizvodnje testenina, što je bila primarna delatnost, do širokog asortimana proizvoda iz našeg ,,Slatkog sveta“.

tuv i fssc 22000 01Neprekidno obogaćujući svoju ponudu,  BG Produkt je iz godine u godinu nastojao očuvanju kvaliteta i prepoznatljivosti. Danas ova kompanija proizvodi preko trideset vrsta različitih proizvoda, među kojima su pored slatkiša i slane zanimacije.

I pored ekonomske krize koja je prisutna u Srbiji, BG Produkt se može pohvaliti činjenicom da je kompanija koja beleži konstantan rast i razvoj, a dokaz tome je porast broja zaposlenih, uspostavljanje saradnje sa novim renomiranim partnerima, proširenje asortimana proizvoda iz godine u godinu,  kao i brojna priznanja od strane lokalne zajednice.

„Poverenje koje potrošači imaju u naše proizvode jedan je od razloga stalnog proširivanja naših kapaciteta i unapređenja celokupnog poslovanja“, osnovni je moto BG Produkt-a.

Tim ove kompanije čini 194 zaposlenih, od kojih je 20 visoko obrazovano, a dame čine čak 70% ukupnog broja radnika.

Svojim proizvodima BG Produkt pokriva tržište Srbije i Crne Gore, tržišta bivših jugoslovenskih republika, tržište zemalja EU, među kojima su Bugarska i Francuska, mada sa ponosom ističemo da su naši proizvodi plasirani čak i u SAD i Australiji.

Asortiman BG Produkta namenjen je svim starosnim grupama, počev od najmlađih koji mogu uživati u različitim ukusima najkvalitetnijih konditorskih proizvoda, pa do onih sa najzahtevnijim očekivanjima.sertfikati 2016

Društvena odgovornost i doprinos lokalnoj zajednici jedan je od važnih ciljeva BG Produkta. U skladu sa tim ova kompanija podržava razvoj lokalne kulture i umetnosti, kroz donacije, kako novčane, tako i robne, onima kojima je to najpotrebnije (više o donacijama kompanije možete naći na linku društvena odgovornost).

BG Produkt neguje i propagira zdrave stilove života, te u skladu sa tim, ova kompanija u četiri maloprodajna „BG špajz“ objekta u gradu nudi širok asortiman zdrave hrane.

„S obzirom da punom parom nastavljamo dalje sa istim ciljem i motivom, pozivamo vas da pratite naš sajt i informišete se o budućim slanim i slatkim akcijama“.

bg produkt 010 bg produkt 011 bg produkt 015 bg produkt 016
bg produkt 004 bg produkt 017 bg produkt 006 bg produkt 007
  bg produkt 013 bg produkt 014  

 

 

 

bg produkt gumeni veseljaci
Karamela lesnik 400 g
Karamela vocni mix 400g

O nama

Osnovan 1996. godine, BG Produkt je za dve decenije poslovanja prešao put od proizvodnje testenina, kao primarne delatnosti, do širokog asortimana proizvoda iz našeg ,,Slatkog sveta“.

Radno vreme

Maloprodajni objekti BIO ŠPAJZ

radno vreme : 7 - 19:30
subota : 7 - 16:30
nedelja : 7 - 13

Potvrda kvaliteta